Modell: Gigi Modell: Fanny Modell: Laura Modell: Boris Modell: Tina Modell: Emil Modell: Jeisy

KUNDERS OMDÖME OM VÅRA TJÄNSTER

Kunder som har anlitat oss för ett uppdrag eller har skaffat våra produkter, är våra bästa referenser och reklam. Ett gott omdöme från tidigare uppdrag är ofta en bra garanti för att även du ska bli nöjd.

 

"Jag är så glad att jag kom i kontakt med Thomas, som till skillnad från alla andra snickare jag haft kontakt med, kunde göra mitt elementskydd till sovrummet snabbt och utan tvekan till det bästa priset. Thomas var proffsig och snabb i kommunikationen. Han kom hem till mig och mätte redan samma dag som jag tog kontakt med honom och elementskyddet var klart på mindre än en vecka. När det skett ett missförstånd med färgen så löste Thomas det på ett mycket proffsigt sätt. Jag har bara gott att säga om Thomas och Elementskydd.com, bästa tänkbara service och resultat! Jag rekommenderar alla som planerar skaffa elementskydd att vända sig till Thomas."

Hanna, Stockholm, Vasastan


"Kan verkligen rekommendera elementskydd.com till er som tänker skaffa sådana. Jag sände en förfrågan om 5 elemntskydd modell Fanny. Thomas svarade snabbtt, kom o tog mått redan dagen efter och levererade efter några dagar till ett förmånligt pris. Resultatet blev ett lyft för hela lägenhetn "

Birgitta Björklund


"Vi är mer än nöjda med våra fina elementskydd, modell Tina. Killarna var punktliga, noggranna och mycket måna om att det skulle bli bra i våningen. Vi fick till och med levererat och monterat innan utsatt datum Stort tack för ett riktigt fint hantverk "

Jeanette Borén Wahlbäck


"Mycket nöjd med elementskydd.com och deras service efter att ha anlitat dem för ett elementskydd i vardagsrummet. Måttagning, beställning och installation gick snabbt och smidigt och resultatet blev bättre än förväntat. Jag kommer glatt att rekommendera elementskydd.com och Thomas till alla som har tankar på att skaffa elementskydd ."

Rodrigo Bañares, Vällingby


"Vi beställde elementskydden Emil, och vi är jättenöjda med kvalitet och utseende! Hela processen gick smidigt, allt från mätning till montering. Elementskydden levererades till och med före utsatt tid. Vi kan varmt rekommendera Elementskydd.com, inte minst för den goda servicen.."

Sofia Svanholt


"Tack snälla Thomas för otroligt fina elementskydd. De passade perfekt. Vi kunde inte fått bättre. Dessutom praktiska med sina magnetfästen. Snabbare leverans än väntat och en faktura som var helt ok för det vi fått. Varm tack gen."

Agneta Wennerström


"Vi vill tacka för väl utförda arbeten kring våra uppdrag under året. Samarbetet med er har fungerat mycket väl och vi rekommenderar er gärna vidare. Vi ser fram emot en ny givande period med er som entreprenör. Bästa hälsningar."

Karlemark Interiörer AB www.karlemark.com
Tommy Karlemark, VD
tommy@karlemark.com


Tack för ett gediget arbete. Vi beställde 'Tina' elementskydd som passar utmärkt i vår funkis lägenhet. Det blev ett riktigt 'lyft'. Thomas gjorde ett ypperligt jobb, elementskydden leverades snabbt och punktligt. Dessutom till marknadens bästa pris!!

Monica Naess
Kungsholmen, Stockholm


"Jag är väldigt nöjd med elementskydd modell "Laura" till min underbara sjöutsikt, nu beställer jag även tre elementskydd av samma modell till köket."

Malin Askergren
malin.askergren@telia.com


"Elementskydd kändes krångligt, vem hur och vad? Men Thomas kom ut, mätte och veckan därpå monterade han 5 elementskydd. Allt var rätt, snyggt och bra till marknadens nog lägsta pris! Nu gör vi om hela huset."

Familjen Holmgren från Lidingö
helena.holmgren@rightpart.se